Echipamente de Protectie - Cizme albe Viens

 
Echipamente de Protectie - Cizme albe Viens
Echipamente de Protectie - Cizme albe Viens
Calcai absorbant de energie
Impermeabil
Protectia degetelor contra socurilor si greutatilor
Protectie antistatica
Rezistenta la uleiuri
Talpa cu crampoane rezistenta la alunecare
 

Cizme albe - cod VIENS 2 S4 SRC
Cizme de protecţie. 
Partea superioara: PVC bi-injecţie. 
Căptuşeală: Jerseu poliester. 
Talpă: PVC - Nitril cu crampoane.
 
Pret:
99.00 RON  (pretul nu include TVA)
Cantitate:
 
Culoare A:
Marime 36-47:
 
Adauga in cos

 

 
  •  

 

EN ISO 20345
Cizme de ploaie din gama cizme de siguranță. Talpa model Grip cu un design din PVC nitril de auto-curatare pentru protectie la agenții agresivi. Protecție ridicata a tibiei, maleolei și a tocului.

Puncte forte:
Bombeu rezistent la socuri și lovituri.
Toc ce absoarbe energia.
Talpa rezistenta la uleiuri.
Talpa antialunecare.
Protectie anti-statica.
Fabricat din material impermeabil.
Cizme de siguranță de uz general pentru pardoseli netede și uleioase de tip industrial, pentru utilizarea în interior sau în aer liber, care oferă protecție împotriva șocurilor echivalente cu 200 jouli și împotriva  riscurilor de strivire sub un maxim de sarcină de 15 kN. S4 *: cizme de siguranță pentru uz profesional cu bombeu de protectie. Clasa 2: pantofi din polimer și nitril, cu protectie antistatica (A), talpa rezistenta la ulei, toc ce absoarbe energia (E). Talpa rezistenta la ulei combustibil(FO). Proprietăți suplimentare: toc închis și modelul D: cizma pana la genunchi.

Modelul poate fi utilizat în industria alimentară.
Acest produs este conform cu cerințele Directivei Europene 89/686, privind ergonomia, inofensivitatea, confortul, aerisirea și flexibilitatea precum și cu cerințele standardelor europene EN ISO 20344:2011 și EN ISO 20345:2011 S4 * și SRC (rezistenta la alunecare pe pardoseli din ceramică și oțel, pentru toate tipurile de pardoseli dure pentru multiple utilizări în interior sau în aer liber).
Sunt conforme cu cerințele industriei alimentare (protectie pentru produsele chimice respectand următoarele norme ISO6110 - grăsimi animale si vegetale conform normei ISO 6112).


Pot fi pe placul dumneavoastra