Cum cumperi

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs sau mai multe care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos".

Dupa alegerea produselor pe care doriti sa le achizitionati, apasati pe butonul de sus al platformei "Vezi cosul". Dupa aceasta operatiune, veti putea vizualiza produsele pe care doriti sa le achizitionati.

Dupa verificarea cosului de cumparaturi, va trebui sa introduceti datele Dvs. in vederea facturarii, dupa care se apasa butonul "Trimite". In acest moment, comanda Dvs. este lansata. In decurs de maxim 12 ore veti fi contactati de unul dintre operatorii nostri in vederea confirmarii comenzii.

ATENTIE!
Comanda minima este de 500 de lei!
 
Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face in termen de aproximativ 7 zile prin curier rapid. Taxa pentru livrarea produselor este de 25 lei, inclusiv TVA. Pentru o comanda de minim 2000 lei, transportul produselor este oferit Gratuit de catre societatea noastra.

Modalitatea de plata
Puteti alege sa platiti prin numerar la livrare sau prin ordin de plata in baza facturii proforme emise de societatea noastra. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.